RÓLUNK

Tisztelt Érdeklődő!

Engedje meg, hogy röviden bemutassuk vállalkozásunkat és az általunk képviselt partnerünket, illetve termékeinket. A honlap fenntartója a Consultrade 2002 Kft. Vállalkozásunk fő profilja a kereskedelem- és vállalkozásfejlesztési tanácsadás, de egyik ágazatunk keretein belül cégképviseleti és kereskedelmi tevékenységgel is foglalkozunk.

A csehországi Klofáč spol. s r.o. magyarországi képviseletét 2005 óta látjuk el. A Klofáč spol. s r.o. 1993-ban jött létre és a kezdetektől a mezőgazdasági tápanyag utánpótlás területén fejtett ki kereskedelmi, fejlesztői, majd a későbbiekben gyártói tevékenységet. 1995-2003 között a saját fejlesztésű lombtrágyákat külső gyártókkal állították elő, majd 2004-től már saját üzemükben gyártják a LAMAG, KLOMAG, FUMAG, CARBONBOR és SULFIKA márkanevű készítményeket.

Jelenleg több mint 40 különböző műtrágya és egyéb mezőgazdasági felhasználású szer regisztrációjával rendelkezik a Klofáč spol. s r.o. Termékeiket széleskörűen alkalmazzák a cseh és a szlovák termelőkön kívül Ausztriában, Németországban, Horvátországban, Szlovéniában, Olaszországban és Spanyolországban is. A magyarországi regisztrációt és a termékek bevezetését 2005-ben kezdtük el.

Meggyőződésünk, hogy egy magas minőségű, nemzetközileg is bizonyított, de kedvező ár-érték arányú termékcsaládhoz juttatjuk hozzá a magyar termelőket is.

A Klofáč spol. s r.o. által kifejlesztett, szabadalmaztatott és előállított lombtrágya termékcsalád az adott növényi kultúrának a vegetációs időszak során eltérő igényű, optimalizált tápanyagellátását hivatott biztosítani.

A cseh gyártó által előállított lombtrágya egy magas hatóanyag tartalmú, koncentrált folyékony műtrágya készítmény, mely biztosítja a kezelt növényzet levélzetén keresztül történő gyors és hatékony tápanyag felvételt. Az optimális összetételű tápanyag ellátás javítja a növény általános állapotát, a megbetegedésekkel szembeni ellenálló képességét, gyorsan kiküszöböli a hiánybetegségeket és jelentős mértékben növeli a terméshozamokat.

A betegségekkel szembeni rezisztencia fokozása lehetővé teszi, hogy a termesztők jelentős mértékben csökkentsék a növényvédő szerek felhasználását.

KAPCSOLATFELVÉTEL

ConsulTrade 2002 Kft.

H-1112 Buapest, Igmándi utca 43.

Telefon

+36 1 248-0612

Mobil

+36 20 777-9861

Fax

+36 1 310-2168

E-mail

consultrade@t-online.hu

További információk és értékesítés

11 + 9 =